1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Veilig verkeer op ons parkeerterrein

7-3-2017
Nieuwsafbeelding

Een herhaald en dringend verzoek om uw auto bij het halen en brengen in een parkeervak te parkeren. Zet de auto in ieder geval nooit stil op het fietspad of de aanrijdroute. Het wegvak bij de fietsenstalling en invalidenparkeerplaatsen is alleen voor bestemmingsverkeer en niet voor het halen en brengen van kinderen. Om dit extra te verduidelijken heeft de gemeente een nieuw verkeersbord geplaatst.
Fijn ook wanneer u deze afspraken deelt met opa’s, oma’s, de oppas etc. die de kinderen regelmatig halen en brengen, maar dit nieuwsbericht niet onder ogen krijgen.
Op ons parkeerterrein dient iedereen de verkeersregels in acht te nemen. Dus houdt u aan het eenrichtingsverkeer, denk aan uw snelheid, let op kinderen die tussen auto’s kunnen uitschieten en zet uw auto dus altijd in een parkeervak. 

Omdat de Hazelaarweg ook de toegangsweg is voor VOC, Neptunus en de manege is het niet veilig om voor uitwedstrijden buiten, of bij, het hek te verzamelen. Zoek hiervoor een veilige plek op de parkeerplaats en zorg dat de auto’s ook dan tijdelijk in de parkeervakken staan geparkeerd.

Met ruim 1800 jeugdleden is verkeersveiligheid op en om ons complex een gedeelde verantwoordelijkheid vab ons allemaal.

Voorwaarden & disclaimer