1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Hockeyheaven Familietoernooi op Hemelvaart

31-3-2017
Nieuwsafbeelding

Op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, vindt het Hockeyheaven Familietoernooi plaats op HC Rotterdam. Het belooft een mooie dag te worden met hockey, spellen en gezelligheid. Omdat zaterdag 27 mei een reguliere competitiedag is en een weekendje-weg dus eigenlijk geen optie is, kan dit toernooi hét uitstapje van de dagen met Hemelvaart worden.

Het toernooi wordt gespeeld als 'Sevens': dus 7 tegen 7 op een half veld. Stel een team samen van familieleden, buren en/of vrienden: jong en oud, hockey en niet-hockey. Alles kan! Gestreefd wordt naar poule-indelingen op sterkte.

PROGRAMMA
Inloop vanaf 11:15 uur en de eerste wedstrijden starten om 12:00 uur. Lunch en afsluitende BBQ zijn inbegrepen.

INSCHRIJVEN
Inschrijven is mogelijk tot 1 mei a.s. op onze clubwebsite. Deelname kost € 150,- per team van maximaal acht spelers. Dit bedrag is inclusief lunch en afsluitende BBQ. Voor evt. extra personen kan worden bijgeboekt bij inschrijving.

Heb je een grote familie of vriendenkring? Maak twee teams! Wel voor elk team apart inschrijven met verschillende namen. Meld het bij de inschrijving, dan houden we daar rekening mee bij de poule-indeling.

ORGANISEREN
De datum is geprikt, het draaiboek ligt er en de communicatielijnen kunnen verder vanuit de club worden uitgezet. Wij zijn nog op zoek naar organisatietalenten die willen helpen om het familietoernooi van HC Rotterdam weer op de kaart te zetten. Geïnteresseerd? Super! Enthousiastelingen kunnen zich melden bij Karianne op [email protected]

 

Voorwaarden & disclaimer