1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Gratis koffieconcert van RPhO bij HC Rotterdam

16-2-2017
Nieuwsafbeelding
Op vrijdagochtend 10 maart aanstaande hebben wij een ensemble van het Rotterdams Philharmonisch Orkest te gast voor een koffieconcert. De afgelopen week hebben wij bij ruim driehonderd adressen in de buurt van de club een uitnodiging in de bus gedaan voor dit (gratis) koffieconcert.

Wij realiseren ons natuurlijk dat een grote club als HC Rotterdam een druk programma heeft. Geluid en (verkeers)drukte kunnen voor de omwonenden van ons complex wel eens vervelend zijn. Om iets terug te doen, hebben wij de omwonenden uitgenodigd, maar het is ook voor onze leden (18+) mogelijk om dit concert te bezoeken.

De ontvangst is vanaf 10.30 uur en het concert is om ongeveer 12.00 uur afgelopen. 

Het ensemble wordt gevormd door Ron Tijhuis (althobo), Noemi Bodden (viool), Marie-Jose Schrijner (viool), Darija Kozlitina (altviool), Carla Schrijner (cello) en Harke Wiersema (contrabas) en het programma is Michael Hayden: Divertimento in C, Jean Francaix: Trio, Vaughan Williams: Six Studies in English Folksongs en Jean Francaix: Quatuor.

U kunt u (laten) aanmelden voor het koffieconcert door een email te sturen: [email protected]. Graag vernemen wij uw naam en het aantal bezoekers.
Voorwaarden & disclaimer