1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Zaalkampioenen: feestelijke huldiging op 19 maart

13-2-2017
Nieuwsafbeelding

Voor alle teams is het zaalseizoen afgesloten. HC Rotterdam is trots op de 15 teams die kampioen zijn geworden: Meisjes D1, Meisjes D13, Meisjes C2, Meisjes C3, Meisjes C7, Meisjes C8, Meisjes B1, Meisjes B3, Meisjes B4, Meisjes A3, Jongens D1, Jongens C2, Jongens A1 en Jongens A2, met een speciale vermelding voor het Nederlands Kampioenschap van Meisjes D1 en voor Jongens D1. Onze hartelijke felicitaties zijn voor alle spelers, coaches, managers en betrokkenen.

Zondag 19 maart a.s. worden op Super Sunday, met thuiswedstrijden van Dames-1 én Heren-1, onze zaalkampioenen om 16.30 uur feestelijk gehuldigd op het podium in ons clubhuis. Hiervoor worden de kampioensteams uitgenodigd, maar natuurlijk is iedereen van harte welkom om deze teams toe te komen juichen.

Kampioensteams kunnen een foto aanleveren voor de 'Wall of fame' in het clubhuis. Het is aan het team om te beslissen of zijn de foto willen regelen en deze kosten op zich nemen. Informatie over afmetingen etc. is inmiddels gestuurd aan de managers en coaches. 

Voorwaarden & disclaimer