1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Vier december op de club

14-11-2016
Nieuwsafbeelding

Die gezellig drukke decembermaand is in aantocht! De club biedt teams de mogelijkheid om Sinterklaas en/of Kerst te vieren in ons mooie clubhuis. Thuis geen drukte en gedoe, maar wel de gezelligheid met je team.
Reserveren kan door het sturen van een mail naar onze horecamanager Thomas. 

Sinterklaas
Lootjes getrokken met je team? Flink geknutseld op een surprise en/of gezwoegd op een gedicht? Wij bieden jeugdteams de mogelijkheid feestelijk Sinterklaas te vieren op de club. Het is bijv. mogelijk een teamtafel te reserveren op doordeweekse middagen en -avonden en op zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur. Er is veel mogelijk, maar wij hebben ook een aantal arrangementen samengesteld:

·         Teamtafel met snoepgoed en twee kannen ranja voor € 10,00 per team.
·        Teamtafel met snoepgoed en warme chocolademelk voor € 15,00 per team.
·        Teamtafel met kindermenu (friet & snack) en twee kannen ranja voor € 5,00 p.p.

 

Woensdag 30 november en vrijdag 2 december zijn al gereserveerd voor de mini’s en kabouters. Stuur een mail naar Thomas voor meer informatie en/of reserveringen.

Kerstdiner
Na Sinterklaas wordt het clubhuis door enthousiaste vrijwilligers versierd voor de kerst. Op dinsdagavond 6 december a.s. gaan wij aan de slag en hulp van vrijwilligers is altijd welkom. Aanmelden kan bij Karianne.

Op 8 december vindt de eerste kerstlunch plaats en in de daaropvolgende 2 weken staan al de nodige kerstlunches & -diners gepland. De keuken heeft verschillende arrangementen samengesteld voor teams en andere gezelschappen van jong tot oud. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Stuur Thomas een mail

Voorwaarden & disclaimer