1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Eerste Social Media Event op 4 oktober

22-9-2016
Nieuwsafbeelding
Het zal jou niet zijn ontgaan dat wij bij HC Rotterdam behoorlijk actief zijn met social media. Wij zijn daar zó trots op dat wij een bijeenkomst hebben georganiseerd om het belang van social media te onderstrepen, ons succes te delen en om iedereen die 'op' social media actief is verder te enthousiasmeren. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 4 oktober, om 20.00 uur in ons clubhuis.

Deze bijeenkomst hebben we op de eerste plaats georganiseerd voor iedereen die binnen HC Rotterdam een aan de club gelieerd social media account beheert. Maar, we trekken het ook iets breder: we hebben ook de ‘social media actievelingen’ van enkele andere (hoofdklasse)clubs uitgenodigd, evenals enkele Rotterdamse relaties en social media accountbeheerders van onze sponsoren.

Ook hebben we voor deze avond een spreker: Jaap Favier, schrijver van het boek ‘Quality time, the true value of social media’. Zelf zetten we voor deze bijeenkomst een aantal feiten op een rijtje voor wat betreft hockey en social media. En natuurlijk gaan we je helpen joouw social media vaardigheden verder te verbeteren en jouw enthousiasme nóg verder aan te wakkeren.

Beheer jij een aan HC Rotterdam gekoppeld social media-account (of ben je 'gewoon' geïnteresseerd in social media), meld je dan aan per email: [email protected]

Voorwaarden & disclaimer