1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Teamkleding in onze eigen webshop

17-9-2016
Nieuwsafbeelding

Bijna 20 teams hebben al via de webshop van de club een vest, trui en/of trainingspak aangeschaft voor het gehele team. Toch blijkt dat niet iedereen op de hoogte is van deze nieuwe mogelijkheid die de club biedt. Hierbij de informatie in het kort op een rij:

Team- & clubkleding in onze eigen webshop
HC Rotterdam biedt in haar eigen webshop een nieuw aanbod voor de aankleding van teams. Ons aanbod clubkleding bestaat uit het officiële uittenue, trainingspak, trainingsshirt en midlayer. Daarnaast zijn voor teamkleding ook sweaters, hoodies en vesten in diverse kleuren opgenomen in onze webshop. Er is mogelijkheid tot passen op de club, bijv. voor of na de training. Stuur hiervoor een mail naar de verenigingsmanager Karianne op [email protected]
De prijzen in de webshop zijn incl. btw en excl. bedrukking. HC Rotterdam heeft voor textielbedrukking een fijne samenwerking met Sodapop en Promoprins. Prijs op aanvraag bij Sodapop ([email protected]en 010-5149826) en Promoprins ([email protected]en 010-2120506).

Vermelding logo of ‘HC Rotterdam’
Let op: alleen wanneer voor een team wordt gekozen voor een artikel uit onze webshop mogen het beeld- en woordmerk van HC Rotterdam worden gebruikt. Wanneer wordt gekozen voor een ander product dan uit ons clubaanbod kan het logo of de vermelding ‘HC Rotterdam’ nooit worden gebruikt op de kleding, tassen etc.

Teamsponsoring
De prijzen in de webshop gelden voor particulieren en teams die geen sponsoruitingen plaatsen op de kleding. Voor teamkleding, die wordt gesponsord door een bedrijf, gelden andere prijzen omdat de sponsorbijdrage aan de club is opgenomen in het sponsorpakket.
In ons eigen aanbod voor teamsponsoring is de sponsorbijdrage per artikel berekend. Dit is voordeliger voor de sponsor en hiermee is de oude spelregel dat een sponsor per seizoen € 750,00 (excl. btw) afdraagt aan de club dus vervallen. In verband met exclusiviteitsrechten van enkele clubsponsoren en de regels voor sponsoruitingen van de KNHB is afstemming met onze sponsorcommissie vereist. Stuur hiervoor een mail naar [email protected]

Voorwaarden & disclaimer