1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Zaalruimte gevraagd voor trainingen

14-9-2016
Nieuwsafbeelding
Het seizoen is nog maar net begonnen en we zien uit naar een paar fantastische maanden op het veld. Toch zijn we op de achtergrond al druk bezig met het zaalseizoen dat in december weer van start gaat. 

Zoals bekend is het in de omgeving bijzonder moeilijk om voldoende grote zalen te vinden voor de trainingen van onze circa honderdtwintig (!) zaalteams, en dat zijn dan nog eens alleen maar de jeugd- en miniteams. Vanwege de schaarse (en dure!) zaalruimte wijken we vaak uit naar gymzalen in de buurt of leggen we balken op onze velden.

Dit is allemaal natuurlijk niet ideaal: de meeste gymzalen zijn te klein om goed de verschillende spelpatronen te oefenen en een veld in de kou speelt weer heel anders dan een mooie gladde zaalvloer. 

Om hierin verbetering te brengen zijn  we op zoek naar leegstaande bedrijfsruimtes die we met weinig aanpassingen kunnen ombouwen tot zaalhockeyruimte. De eisen die hieraan worden gesteld zijn als volgt:

- Vrij vloeroppervlak van circa 20 x 20 meter (of groter);
- Werkende elektra / verlichting;
- Niet al te veel ruiten (aanwezige ramen zullen we met netten beschermen);
- Een gladde of eenvoudig glad te maken vloer;
- Binnen een redelijke afstand van de vereniging;
- Beschikbaar gedurende de maanden december 2016 tot en met februari 2017.

Wij hopen dat er leden (of ouders) zijn die dit soort ruimtes beschikbaar hebben c.q. iemand kennen die een dergelijke ruimte ter beschikking zou willen stellen. Denk bijvoorbeeld aan een ongebruikte opslagloods. 

De nood is hoog dus wij doen een dringend beroep op iedereen om met ons mee te denken. We willen dit jaar het aantal gymzalen en buitentrainingen echt beperken maar dan moet er wel een passend alternatief zijn.

Kan je ons helpen, laat het dan weten aan onze verenigingsmanager via [email protected].

Voorwaarden & disclaimer