1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Zaterdag feestelijke seizoensopening

29-8-2016
Nieuwsafbeelding

Komend weekend vieren we op feestelijke wijze de start van het nieuwe seizoen. Het wordt een weekend dat bol staat van de activiteiten! 

Voor veel jeugd- en seniorenteams staan zaterdag vriendschappelijke wedstrijden op het programma en Jongens en Meisjes A1, B1 en C1 spelen al hun eerste competitiewedstrijd. Tegelijkertijd is er op zaterdag- en zondagmiddag de ABN AMRO Cup, een topevenement waaraan alle teams (heren) uit de Hoofdklasse deelnemen. En op zondag zijn er nog twee extra activiteiten van onze hoofdsponsor: de G-hockeyvriendendag en het 3-tegen-3 toernooi voor D- en C-spelers.


Als club maken we van de gelegenheid gebruik om, om zaterdagmiddag (vanaf 16.30 uur)  de selecties van Dames-1 en Heren-1 én ons nieuwe ABN AMRO-juichshirt feestelijk te presenteren op het stadionveld. Iedereen kan dan kennis maken, handtekeningen vragen en/of op de foto met de nieuwe coaches, de nieuwe trainers en de oude én de nieuwe spelers en speelsters.

Op het plein naast het clubhuis staat een springkussen en is het vanaf 15.00 uur mogelijk om de eerste echte teamfoto van het seizoen te laten maken, je nagels groen-wit te laten lakken of je te laten schminken in de clubkleuren.

Zondag is de finale van de ABN AMRO Cup, spelen veel seniorenteams hun eerste oefenwedstrijd tijdens het Get in shape-toernooi, kan worden gedart in de nieuwe darthoek in het clubhuis en kan je aanschuiven bij een teamBBQ door uiterlijk donderdag as te reserveren via [email protected].


Zijn jullie er bij?!

Voorwaarden & disclaimer