1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Lockers keepersspullen

20-6-2016
Nieuwsafbeelding

De jeugdleden moeten hun keepersmaterialen en lijnmaskers de komende weken inleveren op de club. Vriendelijk verzoek aan de huurders van de keeperslockers om ons voor 30 juni a.s. ook te laten weten wat de wensen zijn voor komend seizoen. Als wij geen bericht ontvangen, zijn wij na 1 juli a.s. helaas genoodzaakt het slot van de locker open te knippen zodat wij de locker volgend seizoen opnieuw kunnen uitgeven.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  1. als je de huur van je locker wilt verlengen, kan je dit laten weten door een mail te sturen naar [email protected] en de huur van € 30,- over te maken op reknr NL71ABNA0480633894, o.v.v. je naam, je team en je lockernummer. Als je de huur verlengt, kan je de sleutel gewoon aanhouden.

  2. als je dit jaar nog geen locker had, maar volgend seizoen graag een locker wilt huren, kan je een mail sturen naar [email protected]. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

  3. als je de huur van de locker wilt opzeggen, kan je ons dit laten weten door een mail te sturen naar [email protected]. Na inlevering van de sleutel ontvang je dan de borg teruggestort op je bankrekening.

  4. als je voorkeur hebt voor een andere locker, kan je ook een mail sturen naar [email protected]. Wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn, maar kunnen helaas niets beloven. 

 

Voorwaarden & disclaimer