1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Overdracht social media-accounts

15-6-2016
Nieuwsafbeelding
Veel van onze (jeugd)elftallen hebben voor de verschillende social media kanalen elk eigen accounts. Sommige beheerders van die accounts zullen in het nieuwe seizoen mee erhuizen naar nieuwe teams. 

Het gebruik van social media, dat de afgelopen tijd een enorm vlucht heeft genomen, heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de communicatie binnen & over HC Rotterdam. Jouw inspanningen daarbij zijn van grote waarde (geweest). 

De afgelopen jaren is veel tijd en energie gestoken in het ‘in lijn’ brengen van die accounts met de HC Rotterdam-huisstijl. Het is niet goed de bestaande accounts onbeheerd achter te laten met het risico dat nieuwe accounts worden aangemaakt en die dus niet kunnen voldoen aan onze huisstijl. 

Daarom aan de beheerders van de social media teamaccounts de volgende verzoeken:
- draag je account(s) zorgvuldig over. Dat zal niet meteen lukken, maar zoek in het begin van het nieuwe seizoen, of eerder als mogelijk, contact met de teammanager van jouw ‘oude’ team.
- Geef per email ([email protected]) door wie de nieuwe beheerder is van ‘jouw’ account(s).
- Is er geen nieuwe beheerder te vinden, neem dan contact op met het Social Media-team van HC Rotterdam (email: [email protected]).  
Voorwaarden & disclaimer