1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Mary Knop in het zonnetje

11-5-2016
Nieuwsafbeelding
Mary Knop is al decennia lang het gezicht van de succesvolle Rotterdamse jeugdopleiding bij de meisjes. Als trainer/coach van onder meer meisjes D1 heeft zij meerdere generaties talenten opgeleid tot enthousiaste en technisch vaardige speelsters en heeft zij vele district- en nationale titels behaald met de teams die aan haar zorg waren toevertrouwd. Op de vele teamfoto’s die de afgelopen tijd voorbij zijn gekomen, is Mary dan ook veelvuldig terug te vinden als coach maar ook als actief speelster. 

Komend seizoen doet Mary op haar verzoek een klein stapje terug en zal zij niet langer als hoofdcoach actief zijn. Voor ons als vereniging is dit een reden om haar eens extra in het zonnetje te zetten. Dit zullen wij doen na afloop van de wedstrijd van Dames-1 tegen oud-Dames-1 op zaterdag 28 mei om 17.30 uur. 

Natuurlijk is het leuk als hierbij veel mensen aanwezig zijn maar wij roepen vooral speelsters op die onder Mary hebben getraind om haar bij deze gelegenheid te bedanken voor de tijd en toewijding waarmee Mary altijd voor ‘haar meiden’ heeft gezorgd. En heb je nog leuke foto’s van Mary als speelster of als coach, stuur die dan aan [email protected].

Voorwaarden & disclaimer