1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Color Run: kaartverkoop, Colorshirt en vrijwilligers gezocht

15-4-2016
Nieuwsafbeelding
In het lustrumweekend vindt op zondagmiddag 29 mei a.s. de Color Run plaats voor de jeugdleden van de C, D, E en F-teams. Bij de Color Run wordt ieder kilometerpunt een ander kleurpoeder over de lopers gestrooid. Deze loop draait dan ook niet zozeer om de prestatie, maar vooral om de gezelligheid en kleur. Start en finish zijn bij HC Rotterdam en het parcours van een kleine 4 km leidt om het complex en door het Schiebroekse Park. Voor de jongsten is er de mogelijkheid een kortere afstand te lopen, maar hoe groter de afstand hoe meer kleur! Kom gezellig met je hele team.
Ruim 60 kaarten à € 5,00 zijn al verkocht via de webshop, dus wees er snel bij!

Voor de Color Run is een speciaal shirt ontworpen. Het kan voor het eerst worden gedragen tijdens de Color Run, maar is daarna natuurlijk te gebruiken als trainingsshirt. Het shirt kost € 15,00 en dient i.v.m. de levertijd uiterlijk 30 april 2016 te zijn besteld in de webshop. Een voorbeeldshirt hangt in het clubhuis boven de tafel van de gastvrouwen. Pasmaten zijn evt. beschikbaar bij Karianne, de verenigingsmanager, op ma/wo/do/vr van 9.00 tot 17.00 uur.

Voor de Color Run is ook een groot aantal vrijwilligers nodig voor de begeleiding van het traject en het strooien van de kleurpoeder. Wij hebben een aantal spelers van Heren-1 bereid gevonden om ons te komen helpen, maar kunnen extra hulp nog goed gebruiken. Indien u in de gelegenheid bent deze middag van 13.00 tot 15.00 uur te helpen, kunt u een mail sturen naar [email protected]. Bedankt alvast!

N.a.v. vragen over de Color Run:

HC Rotterdam werkt voor de Color Run samen met de organisatie KleurPoeder BV. Bij ons evenement zal onbrandbaar poeder (maiszetmeel met toevoeging van drie soorten zout) worden gebruikt. Meer informatie op hun website. KleurPoeder BV heeft bij haar evenementen inmiddels honderdduizenden mensen in contact gebracht met het kleurpoeder. In regel is het poeder uitwasbaar uit kleding en haar. Er kan een gekleurde waas achterblijven in witte en lichtgekleurde kleding en op de zijkant van sneakerzolen. In de anderhalf jaar dat Kleurpoeder actief is, is slechts één klacht ontvangen over de uitwasbaarheid uit haar (met peroxide gebleekt kapsel). Een 100%-garantie kan dus niet worden gegeven, maar houd dus rekening bij de kledingkeuze of koop het speciale Color Runshirt.

 

Voorwaarden & disclaimer