1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Inschrijving snerttoernooi 5 maart geopend

29-1-2016
Nieuwsafbeelding

Op zaterdag 5 maart aanstaande vindt het traditionele Snerttoernooi plaats, ons jaarlijkse ouder/kind festijn voor kinderen in de F- en E-lijnen. Samen met andere kinderen en hun ouders, strijd jij schouder aan schouder met je kind op het hockeyveld. Hierbij staan plezier en sportiviteit voorop. Enige hockey-ervaring is dus niet zo belangrijk.

Het toernooi begint rond 9.30 uur en om 14.00 uur is alles al weer voorbij, en zijn jij en je kind een prachtige gezamenlijke hockey-ervaring rijker. De kosten voor deelname zijn € 10,= per koppel en daarvoor krijg jij een (warm?) drankje en een kop rijk gevulde erwtensoep en jouw kind een frisdrank en een broodje knakworst.

We hebben de inschrijving geopend. Je kunt je kind en jezelf tot en met vrijdag 26 februari a.s.inschrijven. We raden je aan om daar niet al te lang mee te wachten want de ervaring leert dat het snel volloopt. Inschrijven kan uitsluitend door op deze link te klikken en de gevraagde gegevens in te vullen:http://goo.gl/forms/othlWIwWre. Een week voor aanvang van het toernooi krijg je verdere informatie en bevestiging van je deelname.


Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Mini Events ([email protected]). We hopen op 5 maart a.s. zoveel mogelijk kinderen en hun ouders te mogen begroeten!!

Voorwaarden & disclaimer