1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

HC Rotterdam is cashless

22-2-2016
Nieuwsafbeelding

HC Rotterdam is cashless! Dit betekent dat aan de bar (contactloos) kan worden gepind met uw bankpas of dat gebruik kan worden gemaakt van de HC Rotterdam-clubkaart. Aan de bar wordt geen contant geld meer geaccepteerd zodat het barpersoneel u zo snel mogelijk kan bedienen omdat via het betaalautomaat snel en gemakkelijk wordt betaald. Het niet langer werken met contanten zorgt ook voor minder kosten, werk en risico.

Er is één uitzondering: deze week zijn twee automaten geplaatst in het clubhuis voor verkoop van frisdrank en snoep, waar alleen contant kan worden betaald. Als extra mogelijkheid voor personen die geen pinpas of clubkaart bij zich hebben, die alleen contant wensen te betalen of die buiten openingstijden van de bar iets willen kopen.

De clubkaarten zijn met een startsaldo van tien euro te koop aan de bar voor € 10,00. De nieuwe clubkaarten zijn voorzien van een QR-code, waardoor de clubkaarten, die eerder aan onze leden zijn verstrekt, helaas niet meer bruikbaar zijn. Leden, die nog een saldo op deze kaart hadden staan en deze in 2015 nog hebben gebruikt, ontvangen per post een nieuw exemplaar waarop het bestaande saldo is overgezet. Meer informatie over het gebruik van de clubkaart op onze website. Vragen? Stuur een mail naar [email protected].

Voorwaarden & disclaimer