1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Lustrumcommissie zoekt enthousiaste leden

30-9-2015
Nieuwsafbeelding
We zijn al voorzichtig begonnen met het vastleggen van data voor de viering van ons prachtig lustrumseizoen in onze lustrumkalender. Bij de organisatie hiervan kunnen we zeker hulp gebruiken, want er is enorm veel te doen.

Het is natuurlijk mogelijk een rondgang maken en mensen persoonlijk te vragen, maar mogelijk missen we dan juist uw inzet en enthousiasme. Hierbij doen we dus een oproep aan leden en/of ouders van leden, die willen helpen bij het organiseren van:een seniorentoernooi in het Pinksterweekend 14 t/m 16 mei 2016 (met de insteek om dit een feestelijke aftrap te laten zijn van een jaarlijks terugkerend evenement op HC Rotterdam) en een gezellige reünie voor onze oud-leden en andere geïnteresseerden op zaterdag 21 mei 2016. 

Voor de jeugd (A t/m F) werken we aan verschillende activiteiten in het weekeinde van 28 en 29 mei 2016. Gedacht wordt aan een colourrun en extra feestelijke themafeesten voor de A-B-C-D-jeugd en een toernooidag voor de allerjongsten. Ook bestaande activiteiten, zoals het theedansen op de Super Sundays en het Postcodetoernooi, zullen met een lustrumsausje worden overgoten.

Het is onze insteek om subcommissies te maken voor de verschillende deelactiviteiten en zijn op zoek naar mensen die de organisatie hiervan op zich willen nemen. Ook zin om een groot feest te maken van ons lustrumseizoen? Stuur vóór 9 oktober a.s. een email naar: [email protected]

In de bijlage de voorlopige lustrumagenda.
Voorwaarden & disclaimer