1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Alle zandvelden vanaf morgen bespeelbaar

27-8-2015
Nieuwsafbeelding
Vanaf morgen, vrijdag 28 augustus, zijn ook de velden 5 en 6 volledig bespeelbaar. Veld 3 en 4 waren reeds eerder bespeelbaar en zijn inmiddels vrijwel volledig afgewerkt, inclusief bestrating en hekwerk. 

De afwerking van de velden 5 en 6 is helaas nog niet helemaal afgerond. Nog niet alle poorten zijn aangebracht (bijvoorbeeld in de hoek van veld 5 tegenover de hoofdingang van het clubhuis en veld 6 naast de dug-outs). Om de velden veilig bespeelbaar te maken is daar tijdelijk hekwerk aangebracht. 

Ook de slagplanken onderaan de hekken van veld 5 en 6 zijn nog niet afgewerkt. Mogelijk zal dit nog tot eind september op zich laten wachten in verband met leveringsproblemen. De aannemer zorgt echter, in nauw overleg met de gemeente (opdrachtgever) en vertegenwoordigers van HC Rotterdam, voor een tijdelijke oplossing zodat er veilig kan worden gespeeld. 

Rondom de velden worden volgende week nieuwe prullenbakken aangebracht.

Al met al mogen we echter concluderen dat er na tien weken keihard werken vier prachtige nieuwe velden liggen. Normaal duurt een dergelijk groot project circa twaalf weken. 

En we kunnen het  niet vaak genoeg zeggen: nieuwe (zand)velden hebben minimaal een half jaar nodig om volledig 'ingespeeld' te raken. Het zand moet goed worden ingelopen en de stroefheid van de grasmat zal geleidelijk verdwijnen.
Voorwaarden & disclaimer