1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Sponsor de nieuwe goals op onze zandvelden

20-7-2015
Nieuwsafbeelding
Beste leden, ouders en andere geïnteresseerden, 

Zoals jullie weten worden op dit moment onze zandvelden vervangen. Het werd tijd want de velden waren echt op, zowel qua toplaag als qua ondergrond. Wat ook op de laatste benen loopt, zijn de goals die op deze velden stonden. Deze moeten dus ook worden vervangen zodat we in ieder geval op elk veld twee goede goals hebben staan.

Voor de vervanging van deze goals zijn we op zoek naar sponsors. Het is naar onze mening een bijzonder sympathiek gebaar als individuen of bedrijven met een groot Rotterdam-hart de vervanging van de goals – primair ten behoeve van onze breedtesportteams – mogelijk maken.

Wij bieden de mogelijkheid om voor zes jaar de exclusieve rechten te verwerven op de goals van velden 3 tot en met 6. Reclame-uitingen kunnen zowel aan de drie buitenzijden als op de doelplank worden aangebracht (zie voor een voorbeeld van dit laatste de goals in ons stadion waar ABN Amro de doelplank sponsort). 

We hoeven jullie niet te vertellen dat goals bij uitstek de plekken zijn waar het meest naar wordt gekeken, zowel door spelers als door toeschouwers! Als tegenprestatie schenkt de doelsponsor de goals voor het betreffende veld. De kosten hiervan zijn per veld € 2.800,= (excl. BTW) inclusief netten. Tevens is de goalsponsor zelf verantwoordelijk voor productie en onderhoud van de uitingen die hij op de achterplank of buitenkanten laat aanbrengen. 

Als je een kind hebt dat bij Rotterdam speelt, zorgen wij er natuurlijk voor dat het team van jouw kind op jouw veld speelt, als dat team op een zandveld is ingedeeld. 

Onze nieuwe velden worden op 21 augustus opgeleverd. De nieuwe velden hebben een fantastische uitstraling en zullen zijn voorzien van nieuw hekwerk en nieuwe dug-outs. Zij hebben dus een fantastische uitstraling! 

Wil je meer informatie, neem dan contact op met bestuurslid Mark van Rijn (06 50 498 777) of met de verenigingsmanager (Sybren Andringa, 06 19 262 074).
 
Voorwaarden & disclaimer