1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Teun vertelt: van talent naar wereldtopper

30-8-2015
Nieuwsafbeelding
Er is nog plek voor het bijwonen van de inspiratiesessie van Teun de Nooijer tijdens de ABN AMRO Cup. Nu het programma van de oefenwedstrijden op 5 september a.s. bekend is, kan je beoordelen of het bijwonen van deze interessante sessie van 14:00 tot 14:50 uur is in te plannen. Leuk? Kom je? Dan wel graag even aanmelden, zodat we weten hoeveel mensen er komen: [email protected]

Teun de Nooijer kon als lid van hockeyclub Alkmaar niet vermoeden dat hij uit zou groeien van jong talent naar professioneel hockeyer van wereldformaat. Twee keer Olympisch goud, één keer wereldkampioen, zes keer de Champions Trophy en tot driemaal toe werd hij beste speler van de wereld.
Hoe heeft Teun zich ontwikkeld van talent naar prof en wat heeft hij daarvoor gedaan en gelaten? Onze hoofdsponsor ABN Amro biedt ouders en kinderen van HC Rotterdam de kans om zich door Teun te laten inspireren over talent en 'de weg naar de top!'

Als Partner van de Toekomst wil ABN Amro investeren in de toekomst en ondersteunt het mensen die iets willen bereiken, door een duwtje in de rug te geven bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talent of het waarmaken van hun ambities. De inspiratiesessie van Teun kan de jeugdige hockeyers en hun ouders inspireren op hun weg naar de top. Daarom nodigt de ABN Amro alle jeugdleden en ouders van jeugdleden van HC Rotterdam uit om de inspiratiesessie van Teun de Nooijer bij te wonen.

Deze inspiratiesessie vindt plaats op zaterdag 5 september van 14.00 tot 14.50 uur, pal voor de halve finales van het (hoofdklasse)toernooi om de ABN Amro Cup. De sessie is op de vide van het clubhuis.


Voorwaarden & disclaimer