1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Veteranen trappen af voor lustrum

18-6-2015
Nieuwsafbeelding
Het volledige programma voor ons aankomende lustrumseizoen is nog niet klaar, maar de veteranen kunnen niet wachten! Zij tekenen begin september al voor de eerste activiteit in het kader van het lustrum. 

HC Rotterdam bestaat komend seizoen 90 jaar. Op zondag 6 september is er de Masters Hockeydag bedoeld voor oud-veteranen van RBC, MRHC, Hillegersberg – de clubs die in 1973 HC Rotterdam zijn gaan vormen - en natuurlijk (oud)veteranen van HC Rotterdam. 

De Masters Hockeydag is een gelegenheid voor velen om het nog eens op te nemen tegen oud-teamgenoten en hockeyvrienden van weleer. Voor de Masters wordt er in het clubhuis een aparte hoek ingericht. Er gaat worden gespeeld op de vernieuwde zandvelden. ’s Middags kunnen de deelnemers bovendien genieten van tophockey omdat HC Rotterdam die dag (en de zaterdag er voor) gastheer is voor de ABN Amro Cup, het voorbereidingstoernooi van alle hoofdklasse teams. 

Voor deze Masters Hockeydag zijn sponsoren ook welkom. Het is voor hen een unieke gelegenheid om eenmalig een unieke doelgroep en een uniek netwerk te adresseren. 

De Masters willen tijdens deze dag ook geld op halen voor een goed doel.
Voorwaarden & disclaimer