1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Recordpoging

vrijdag 27 mei 2016   |   17:00 - 19:00   |   Minihoek,Extern

Wij hebben het ambitieuze plan opgevat om een plek te veroveren in het Guinness book of records. Op vrijdag 27 mei doet HC Rotterdam een poging om het record van 'de training met het grootst aantal deelnemers' te verbeteren. Toen wij onze poging indienden bij Guinness stond het record nog aanzienlijk lager, maar HC Rijswijk heeft dit onlangs een stuk scherper gesteld. Respect! Om dit record in handen te krijgen, moeten wij nu minimaal 750 spelers op de been krijgen. Als één van de grootste clubs in Nederland moet het ons zeker lukken de poging om te zetten in een nieuw record!
Hiervoor is de vrijdagtraining van alle mini's op 27 mei a.s. samengepakt en worden alle teams verwacht. Wij hebben de hulp en inzet van alle teams hard nodig: zowel van de mini's die altijd trainen op de vrijdag, maar ook van de 1ejaars Fjes en kabouters. De miniteams is gevraagd om met een team van minimaal 12 deelnemers te komen trainen: natuurlijk eerst de spelers zelf, maar aangevuld met broers, zussen, vriendjes en/of ouders.

De training is laagdrempelig en vanwege de ruimte niet heel intensief: ieder die een beetje met een stick overweg kan, kan deelnemen. Op de club zijn evt. extra sticks beschikbaar, maar trek wel sportschoenen of sneakers aan.
Start op vrijdag 27 mei as. om 17.15 uur op veld 5 en 6. Je bent uiterlijk 18.15 uur klaar.
Deelnemers van buiten de mini’s kunnen naam en team mailen naar 
[email protected].

Voorwaarden & disclaimer